Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Biefstuk van de haas met portsaus en geroosterde sjalotten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruine kalfsbouillon, demi-glace, haasbiefstuk, olie, peper, port, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, laos, laurier, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sambal oelek, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noedels:
Recept uit Noedels:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Avondmaal uit Noedels:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Picknick / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept uit De Joodse keuken:
Amuse / diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen: