Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bimi, bloem, donkere sesamolie, gember, honing, knoflook, kombu, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, mirin, neutrale olie, olie, peper, plantaardige olie, rijstwijnazijn, sesamolie, suiker, tofu, water |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Miss Fromage:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Fresh en light:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Bijgerecht uit Veggie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Food & Friends: