Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroensap, eidooier, eiwit, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:
Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: