292 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelappelbakpoederbotercitroencitroenraspcitroensapeigistkaneelknoflookkristalsuikermaïzenamelkolieolijfoliepoedersuikerslagroomsuikervanillesuikerzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Eenvoudig Gebak Met Rood Fruit

Ingrediënten:
amandelmeel, citroenmelisse, ei, kristalsuiker, melk, poedersuiker, bloem, gezouten boter, grof zeezout, water, mascarpone, rood fruit, vanillesuiker en verse munt

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Aalbessentaart Met Meringue

Ingrediënten:
eidooier, eiwitten, maïzena, bloem, gezouten boter, citroen, kristalsuiker, meringue, rode aalbessen, bakpoeder, maïzena en water

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Slangenkoeken - serpentone delle monache

Ingrediënten:
amandelen, appel, bloem, eidooier, extra vergine olijfolie, gedroogde pruimen, gedroogde vijgen, grofkorrelige suiker, pijnboompitten, rozijnen, suiker, vin santo, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

lemon-curdtaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, eidooier, tafelsuiker, water en zeezout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Pruimentaart

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, bloem, boter, cassonadesuiker, citroenrasp, ei, eidooier, limoenrasp, pistachepoeder, pruimencompote, sinaasappelrasp, slagroom, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Kersen-anijssorbet met citroenkoekjes

Ingrediënten:
anijslikeur, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kersen, patentbloem, semolina, suiker en water

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Oma's appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, amandelpoeder, appelvulling, cassonadesuiker, citroenrasp, ei, eidooier, granny smith, limoenrasp, patisseriebloem, poedersuiker, roomboter, sinaasappelrasp, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Abrikozenkolaches - abricot kolaches

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, gedroogde abrikoos, gedroogde gist, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, slagroom, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Tsjechisch / Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Sinaasappeltaartjes - amber tarts

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eigeel, gekonfijte sinaasappelschil, poedersuiker, sinaasappelrasp, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Buffet / snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:

Maids of honour

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eigeel, oranjebloesemwater, melk, stremsel, sukade, verse kaaswrongel, volvette room, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Ontbijt op z'n Siciliaans

Ingrediënten:
banaan, bloem, cacao nibs, chiazaad, dadels, ei, eieren, hazelnoten, honing, marsala, merg, rauwe cacaopoeder, saffraan, sinaasappel, suiker, tarwe, vanillestokje, water en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Semifreddo

Ingrediënten:
amaretti, appels, bloem, citroen, eierdooiers, eieren, kristalsuiker, slagroom, water, witte wijn en zout

Soort:
zoet / koek en gebak / ijs
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Ringen uit Albi - gimblettes d'Albi

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, eierdooier, gekonfijte citroenschil, instantgist, melk, oranjebloesemwater, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / feestdagen
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / nagerecht uit Italië:

Seadas - Zoete ravioli met honing

Ingrediënten:
boter, citroen, durumbloem, ei, eidooier, extra vergine olijfolie, honing, patentbloem, reuzel, verse schapenkaas, water en zoete ravioli

Keuken:
Italiaans
Haal meer recepten op...