Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, ei, fond, gehakt, kalfsbotten, kaneel, knoflook, lardons, laurier, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, vlees, volle jonge rode wijn, water |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: