Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding rundvlees bakken frituren
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, eidooier, gehakt, kaneel, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, suiker, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit De Dikke van Dam:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Oh My Dish:
Recept van De Hippe Vegetarier: