Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Speisekammer:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Noma:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit NAJAT:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Koken in een duinpan: