Jus d'agneau - Geconcentreerde lamsbouillon

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 131 in Koken in een duinpan .

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees / bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gehakte salade

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Zeebaars in bladerdeeg

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Saucijsjes met tien kruiden - salsicce alle dieci erbe

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Blanke fond van kip

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud