Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderragout met sjalotten en doperwten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doperwten, kruiden, olijfolie, sjalot, stooflappen, tomatensaus, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groene kruiden, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, runderbouillon, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koude keuken: