Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Schelvis met aardappel-preisaus
- Ingrediënten:
- aardappel, arachideolie, bieslook, boter, bouquet garni, dragon, prei, schelvisfilet, slagroom, ui, visbouillon en volle melk
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dille, droge witte wijn, ei, groene kruiden, groentebouillon, kervel, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De kunst van het koken: