Recept uit De kunst van het koken:
Crèmevulling met gruyère, champignons en kippenlever
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, champignons, eidooier, gruyère, kippenlevers, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, room en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, kaas, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peper, rijst, sjalot, slagroom, taartbodem, ui, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Picknick / lunch uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: