Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Fazant met druiven
- Ingrediënten:
- blauwe druiven, boter, cognac, doorregen spek, fazanthen, olijfolie, peper, slagroom en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ananas, armagnac, bladerdeeg, bloem, boter, ei, eidooier, gekookte ham, kipfilet, kippenlever, knoflook, lente-ui, madeira, olie, pijnboompitten, port, room, sjalot, spinazie, tijm, tomatenpuree, truffel, ui, varkenslever, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Wild:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: