Kaaspasta met ham - pâtè di formaggio e prosciutto cotto

Je vindt dit recept op pagina 1153 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees / kaas / paté/terrine
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Haas- of konijnstoofpot

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Kip in wijn - coq au vin

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Lapin de saupiquet - Opdienen

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Canapés met foie gras - canapés de foie-gras

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten