Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Mosselen met witte wijn en sjalot
- Ingrediënten:
- boter, mosselen, peterselie, sjalot, tijm en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, cognac, dragon, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: