88 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterchampignonfoelieknoflookkruidnagellaurierbladolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnrunderbouillonsaliesjalottomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, eekhoorntjesbrood, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, ñoraspaprikas, peperkorrel, prei, tomaat, ui, venkelknol, verse tijm en wortel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Recept van Voedzaam & Snel:

Stoere stoof met rund, groente en linzen

Ingrediënten:
anijszaad, biet, bloem, boter, grove mosterd, kaneel, kastanjechampignons, komijn, korianderzaad, kruidnagel, laurier, linzen, milde mosterd, nootmuskaat, olie, peper, pittige mosterd, riblappen, tomatenpuree, ui, verse tijm, wortel en zout

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Daube de boeuf à la Provençale

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, dijonmosterd, kastanjechampignons, rode ui, knoflooktenen, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout, provençaalse kruiden, pure chocolade, rijst, rode peper, rode wijn, runderbouillon, stooflappen, tijm, tomatenpuree, wortels en zwarte olijven zonder pit

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Meat balls in tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, champignon, gehakt, gezeefde tomaten, groene selderijblaadjes, knoflook, laurierblad, madeira, tijm, tomatenpuree en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Jus de Veau/bruine saus

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfsbotten, knoflook, laurier, peterselie, prei, spekzwoerd, tijm, tomatenpuree, ui, winterwortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans / Hollands
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Hongaarse kalfstongsaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, bruine champignons, gekookte ham, gele paprika, gezouten kalfstong, jeneverbessen, kalfsjus, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, paprikapoeder edelsusz, peperkorrels, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Hongaars
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfsbotten, kalfspoulet, knoflook, laurier, prei, tijm, tomaat, ui, winterwortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Risotto met quorn

Ingrediënten:
champignons, gemalen kaas, groene paprika, groentebouillon, laurier, maïsolie, peper, quorn, rijst, sjalotten, tijm, tomatenpuree, wortelen en zout

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch

Recept van Mijn Recepten:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen

Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Kalfsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, laurier, prei, rozemarijn, tijm, ui, vleestomaat, winterwortel, witte peperkorrels en witte wijn

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kip uit de Provence

Ingrediënten:
boter, champignons, cognac, kip, laurier, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm en tomaat

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Groentefond

Ingrediënten:
champignons, knolselderij, laurier, olijfolie, peterseliestelen, prei, tijm, tomaat, ui, venkel, winterwortel, witte peperkorrels en witte wijn

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Bruine ragoûtsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, champignon, foelie, kalfsgehakt, laurierblad, madera, mager rookspek, peperkorrel, peterselie, spaanse peper, tijm, tomaat, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

vegetable stock

Ingrediënten:
bieslook, korianderzaad, laurier, paddestoelen, peperkorrels, zwart, peterselie, prei, selderij, steranijs, tijm, tomaat, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...