Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Salmis van eend
- Ingrediënten:
- armagnac, bloem, bosui, boter, doorregen rookspek, eend, gevogeltebouillon, laurier, rode wijn en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bouillon, bruin van jus, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, foelie, kalfsgehakt, kip, knoflook, laurierblad, mager rookspek, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit De worst story:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: