Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart
- Ingrediënten:
- jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, fond, jeneverbes, kalfsbotten, knoflook, komijn, kruidnagel, lardons, laurierblad, olijfolie, oregano, ossenstaart, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Eten in Italie:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Sweet Food Lovin:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek: