Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte minute
- Ingrediënten:
- entrecotes, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, crème fraîche, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kaneelstokje, knoflook, komijn, laurierblad, oregano, paprika, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, tomaat in blik, ui, vet, vlees, worcestersaus, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: