Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Gebraden fazant met pancetta
- Ingrediënten:
- boter, fazant, groentebouillon, knoflook, laurier, pancetta, salie en vin santo
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, fond, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, spek, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Home made:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken: