Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, boter, cayennepeper, champignon, citroen, dragon, eidooier, kalfsvlees, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Ons bakboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit De worst story:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: