Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Adobo
- Ingrediënten:
- arachideolie, balsamicoazijn, chinese zwarte azijn, knoflook, laurier, rijstazijn, sojasaus, varkensbuik, varkensschouder, water en zwarte peper
- Keuken:
- Filipijns
- Soort:
- varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, bloem, citroen, doorregen spek, gerookt spek, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, rode wijnazijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, varkenspoot, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: