Recept van Food & Friends:
Champignon Pilav
- Ingrediënten:
- amandelschaafsel, groene kardemompeulen, kaneelstokjes, kruidnagels, laurierblaadjes, plantaardige olie, rijst, saffraan, knoflook, zout, ui, water en witte champignons
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, kleine witte uitjes, knoflook, laurierblad, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Lekker Happen:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Ons bakboek: