Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Pens in witte wijn
- Ingrediënten:
- aardappel, bouquet garni, kalfspootjes, kruidnagel, laurier, rozemarijn, runderpens, ui, varkenszwoerd en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, kalfsbotten, kalfsfond, kalfsschenkel, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, olijfolie, peper, peterselie, prei, salie, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Twaalf:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: