Recept uit Koken voor elke dag:
Pompoensoep met tomaat
- Ingrediënten:
- broodkorst, kippenbouillon, laurier, peper, peterselie, pompoen, room, tijm, tomaten, uien, vetstof en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, cayennepeper, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, marjolein, mosterd, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas: