Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Gember-rijstwijnazijndressing
- Ingrediënten:
- citroengras, gember, olijfolie, peper, rijstwijnazijn, sojasaus, suiker en zeezout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, donkere sesamolie, gemberpoeder, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, maïzena, olie, olijfolie, peper, rijstazijn, rijstwijnazijn, sesamolie, sjalot, sojasaus, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Simpel Sushi:
Bijgerecht / basisrecept uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht uit Home Made winter:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook: