277 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapeikaneelknoflookkoriandermelkolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepreirundergehaktspecerijensuikeruivetwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Sellou

Ingrediënten:
anijszaad, arganolie, blanke amandelen, bloem, sesamzaad, kaneel, meska, nootmuskaat, poedersuiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Kerriepasta

Ingrediënten:
citroen, gedroogde chilipeper, gember, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kurkumapoeder, nootmuskaat, rode ui, yoghurt, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd witlof

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, kalfsknie, nootmuskaat, witlof, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Prasifouchi - Paté van prei

Ingrediënten:
aardappels, kashkavalkaas, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, prei, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Veg!:

Cake met pompoen en rozijnen

Ingrediënten:
amandelmeel, boter, citroen, ei, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat, pompoen, rozijnen, zeezout, zelfrijzend bakmeel en zonnebloemolie

Soort:
zoet / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

In bouillon gegaarde aardappelen

Ingrediënten:
bieslook, fleur de sel, knolselderij, kookvocht van ossenvlees, nootmuskaat, peper, prei, sjalotten, tabasco, vastkokende aardappel, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Iraakse hashwa - Vulling voor gevogelte

Ingrediënten:
amandelen, amandelstaafjes, kaneel, kardemom, kippenbouillon, kruidnagel, langkorrelrijst, nootmuskaat, peper, pijnboompitten, piment, pistaches, rundergehakt, vleesbouillon, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Sefardisch / Joods
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Schotse eitjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, cumberlandworstjes, ei, kwarteleitjes, nootmuskaat, peper, rozemarijn, salie, witbroodkruim, zoet paprikapoeder, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Flammkuchen met radijs & rucola

Ingrediënten:
bronwater, nootmuskaat, peper, radijsjes, rode ui, rucola, sesamzaad, volle franse kwark, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Tunesische gehaktschotel

Ingrediënten:
aardappel, amandelschaafsel, citroensap, honing, kaneelpoeder, knolselderij, nootmuskaat, rundergehakt, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Bij de koffie uit Hip Holland:

Oranjecake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, gemalen kaneel, nootmuskaat, rozijnen, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Semur ajam van tante El

Ingrediënten:
azijn, champignons, ketjap manis, kip, knoflook, kruidnagels, nootmuskaat, peper, rode lomboks, uien, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poulet aux dattes - Kip met dadels

Ingrediënten:
arachideolie, blanke amandelen, citroensap, dadels, foelie, honing, kaneel, kip, nootmuskaat, saffraan, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

El haman del aroussa - Bruidsduiven

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, citroensap, duiven, foelie, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, kalfsgehakt, kaneel, langkorrelrijst, nootmuskaat, peper, poussins, pruimedanten, rozijnen, rundergehakt, uiensaus, walnoten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Fijne eiernoedels met roer-tofoe

Ingrediënten:
boter, chilipoeder, ei, fijne eiernoedels, gember, jonge spinazie, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, nootmuskaat, tofu, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Aardappelpannekoekjes met gerookte paling en spek

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, crème fraîche, ei, melk, mierikswortel, nootmuskaat, ongerookt doorregen spek, palingfilet, peper, slagroom, wasabipoeder, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...