Recept uit De herenkookclub:
Spätzle met peper, boter en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- bietensap, boter, ei, eidooier, ijsblokjes, kwark, nootmuskaat, parmezaanse kaas, patentbloem en witte peper
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, eiwit, knoflook, melk, mosterd, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, patentbloem, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, spinazie, suiker, ui, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Violet kookt:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Brunch / diner / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: