Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, gehakt, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept van Een snufje aandacht en liefde:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept uit eten met nijntje:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Lunch / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden: