Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brandade de Morue - Stokvis
- Ingrediënten:
- broodcroutons, citroensap, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, stokvis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, bloemkool, boter, brood, crème fraîche, dragon, ei, fond, kerriepoeder, kervel, knoflook, knolselderij, mager rundvlees, merg, olie, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tijm, ui, witte peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier: