Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ui met room
- Ingrediënten:
- boter, room, nootmuskaat, room, ui en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, gruyère, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, spinazie, tijm, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse: