Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Aardappelkroketten van Ipo Zeis
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, half-om-halfgehakt, ketjap, nootmuskaat, olie, paneermeel, peper, selderie, ui en zout
- Keuken:
- Indisch
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, cayennepeper, gehakt, gerookte ham, half-om-halfgehakt, kalfsgehakt, kaneel, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Lunch / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Pizza & pasta: