Recept uit Margriet kookboek:
Rundergehakt met geroosterde specerijen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, groene peperkorrels, kruidnagelpoeder, kurkuma, margarine, nootmuskaat, olie, rundergehakt, ui en zwarte peper
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouillon, courgette, ei, frituurolie, gehakt, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rundvlees, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Home made:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: