Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Boulette voor T'fin pkaila
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, brood, cayennepeper, ei, foelie, harissa, kaneel, nootmuskaat, peper, rundergehakt en zout
- Keuken:
- Tunesisch / Sefardisch / Joods / Algerijns
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, curry, ei, kaneel, kikkererwten, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, specerijen, suiker, tijm, ui, vlees, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Brindisa:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van I love food & wine:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: