Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Gepocheerde eieren in roomsaus
- Ingrediënten:
- ei, franse dragonmosterd, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, voorgerecht en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / boter en olie / meel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, eidooier, eiwit, frituurolie, gehakt, kaneel, knoflook, melk, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, suiker, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Belgie:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie: