Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gevulde ui
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, ei, kalfsgehakt, nootmuskaat, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, droge witte wijn, eidooier, gruyère, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta: