66 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroensapdroge witte wijneieidooierkipknoflookkruidnagellaurierbladmelkolijfoliepaneermeelpeperpeterseliepreisjalotslagroomsuikerwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gentse stoverij

Ingrediënten:
azijn, bier, boter, boterham, kalfsnier, laurier, mosterd, nootmuskaat, rundersukadelapje, tijm, ui en varkenslever

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Polenta

Ingrediënten:
boter, eidooier, gevogeltefond, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, polentagriesmeel, raapolie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Soep met gort

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cayennepeper, foelie, gort, groentebouillon, korianderpoeder, laurier, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, peterselie, spelt, tijm, ui, wittebroodkruim, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:

Kroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurolie, knolselderij, laurier, nootmuskaat, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, runderpoulet, sherry, tijm, ui, winterpeen en zout

Soort:
vlees / frituur
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Gegratineerde uiensoep

Ingrediënten:
anijs, bloem, boter, cayennepeper, feta, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, olie, pastis, plat brood, prei, pul biber, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Knolselderij uit de oven

Ingrediënten:
boter, engelse mosterd, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillonblokje, kastanjes, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, rozemarijn, salie, selderijknol, single cream, slagroom, tijm, truffelolie en ui

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Feiner Linsentopf - Verfijnde linzenschotel

Ingrediënten:
aardappel-spekmaultaschen, aceto balsamico, boter, bruine boter, gevogeltefond, groene linzen, kalfsjus, kalfsrollade, knoflook, knolselderij, laurier, nootmuskaat, peper, peperkorrels, prei, sjalot, tijm, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / eenpansgerecht
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:

Gentse stoverij

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, azijn, bier, boter, brood, kalfsnier, laurier, mosterd, nootmuskaat, peper, tijm, ui, varkenskarbonade, varkenslever, varkensnier en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Kippenleverpaté

Ingrediënten:
cognac, crème fraîche, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, kippenlever, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, boter, port, room, sjalot, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Kippenstoof - op 4 manieren

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cheddar, ei, goudse kaas, halfvolle melk, kippenvlees, knolselderij, lasagnavellen, laurier, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, tijm, ui, winterwortel en zelfrijzend bakmeel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:

Kip-hamcroquetten - Penelope Casas, 2007

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurolie, gerookte ham, kippenborst, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, water en zout

Keuken:
Spaans
Haal meer recepten op...