22 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkavocadobalsamicoazijnbladpeterseliecitroencitroensapdilleijsbergslakappertjeketchupknoflookknoflookmayonaisekomkommerlauriermosterdpeterseliesjalottomatenpureetuinkersuiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Mijn garnalencocktail

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, cognac, garnalen, gerookte zalm, ijsbergsla, ketchup, knoflook, komkommer, mayonaise, munt, olijfolie, peper, tijgergarnalen, tomaat, tuinkers en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Garnalencocktail

Ingrediënten:
avocado, brandy, cayennepeper, citroen, cocktailgarnalen, gerookte zalm, hollandse garnalen, ijsbergsla, jumbogarnalen, knoflook, komkommer, mayonaise, munt, olijfolie, tomaat, tomatenketchup, tuinkers, worcestersaus en yoghurt

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Burgers & sliders

Ingrediënten:
augurk, bacon, cayennepeper, citroen, creamcrackers, ei, gerookt paprikapoeder, hamburgerbroodjes, ingelegde peper, mager rundergehakt, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, sla, tomaat, tomatenketchup, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Cocktaildressing

Ingrediënten:
ansjovispasta, cayennepeper, dille, kervel, mayonaise, olijfolie, peterselie, slagroom, tabasco, tomatenpuree, ui en witte wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Lunch / buffet / bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Retro laagjessalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, brandy, cayennepeper, citroen, extra vierge-olijfolie, garnalen, gedroogde dille, ijsbergsla, kerstomaat, ketchup, komkommer, lente-ui, mais, mayonaise, olijfolie, pastaschelpjes, red leicester, tabasco, tuinkers, wittewijnazijn, worcestersaus en wortel

Soort:
salade / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Mijn bouillabaisse

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, dille, jumbo garnalen, knoflook, kokkels, krab, kreeft, laurier, mayonaise, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, rode spaanse peper, rosé, stokbrood, tomaten, ui, venkel, vis en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Retro laagjessalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bosui, brandy, cayennepeper, citroen, dille, garnalen, ijsbergsla, ketchup, komkommer, leicester kaas, lente ui, mais, mayonaise, olijfolie, pasta, tabasco, tomatenketchup, tuinkers, wittewijnazijn, worcestersaus, wortel en zongedroogde tomatenpasta

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Chacarero

Ingrediënten:
mayonaise, mild paprikapoeder, olijfolie, pepers, sperziebonen en tomaten

Keuken:
Chileens
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Ragout de morue - Gestoofde zoute vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, cayennepeper, extra vergine olijfolie, frituurolie, gedroogde gezouten vis, knoflook, knoflookmayonaise, laurier, nieuwe aardappels, saffraanpoeder, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans / Portugees / Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Caldero - Vissoep met rijst

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, gedroogde paprika, harissa, heek, knoflook, knoflookmayonaise, koriander, laurier, mul, paprikapoeder, pastis, poon, raki, rode snapper, saffraanpoeder, schelvis, sinaasappelschil, tomaten, visgraten, zonnebloemolie, zonnevis en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Algerijns
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Hete kip BLT

Ingrediënten:
bacon, chilipepers, gehakt, kipfilets, mayonaise, olijfolie, peterselie, rucola, knoflook, tomaten en witte broodjes

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:

Fideos met strandschelpen

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, capelli d'angelo, citroen, citroenschil, citroentijm, cognac, engelenhaarspaghetti, fideos pasta, groene paprika, kerstomaat, kokkels, laurierblad, mosselen, olijfolie, pimentón, prei, rode chilipeper, saffraandraadjes, schalen van schaaldieren, strandschelpen, tijm, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren