13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkazijnbladpeterseliecitroenraspcitroenschildijonmosterddilledragongrove mosterdhoningkarnemelkkervelknoflookkropslakruidenolijfolieparmezaanse kaaspeperslagroomsugar snapswaterwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Gewürzte Mayonnaise - Gekruide mayonaise

Ingrediënten:
ajvar, ansjovis, chipotle-pasta, citroenrasp, citroensap, guchujang, honing, kappertjes, kimchi, knoflook, mayonaise, miso, mosterd, parmezaanse kaas, saffraan, sambal oelek, sojasaus, srirachasaus, szechuan-olie, truffel, tuinkruiden en wasabi

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / saus
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Creoolse Bananensalade

Ingrediënten:
ananas, banaan, bieslook, chilipoeder, citroensap, druiven, mayonaise, mosterd, rode appel, walnoten en zilvervliesrijst

Keuken:
Creools
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Remoulade Sauce

Ingrediënten:
bieslook, birds-eye chilipeper, citroensap, dijonmosterd, grove mosterd, hot sauce, knoflook, mayonaise, peterselie, selderij, selderijblad, worcestershiresaus, zoete hongaarse paprikapoeder en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Basisrecept uit Fresh en light:

Dressings (diverse variaties)

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, citroenschil, dijonmosterd, gemberwortel, honing, karnemelk, kikkererwten, knoflook, komijn, korianderblaadjes, mayonaise, mirin, misopasta, parmezaanse kaas, peper, rijstazijn, sesamolie, tahin, wittewijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Crudités

Ingrediënten:
babymaiskolf, bleekselderij, broccoli, citroensap, dijonmosterd, gele paprika, kerstomaat, komkommer, limoensap, mayonaise, mierikswortelsaus, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rodewijnazijn, selderijzout, sugar snaps, verse basilicum, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse peterselie, worcestersaus, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Zoete aardappel met remouladesaus

Ingrediënten:
augurk, bieslook, brunoise, citroen, dragon, eieren, gerookt paprikapoeder, kappertjes, mayonaise, mosterd, bladpeterselie, vruchtensap, zoete aardappel en 
zout en peper