Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Boeuf bourguignon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignon, knoflook, laurier, ontbijtspek, peper, peterselie, rode wijn, sucadelap, tijm, ui en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignon, cognac, doorregen spek, kastanjechampignons, knoflook, laurier, laurierblad, magere runderlappen, olie, olijfolie, ontbijtspek, peper, reuzel, runderbouillon, runderlappen, runderstoofvlees, suiker, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van I love food & wine: