12 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouquet garnichampignoncognacdoorregen spekkastanjechampignonsknoflooklaurierlaurierbladmagere runderlappenolieolijfolieontbijtspekpeperreuzelrunderbouillonrunderlappenrunderstoofvleessuikertijmuiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Boeuf bourguignon

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, champignon, knoflook, laurier, ontbijtspek, peper, peterselie, rode wijn, sucadelap, tijm, ui en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Steak-and-kidney pie

Ingrediënten:
bakpoeder, bleekselderij, bloem, boter, braadvet, draadjesvlees, lavas, nieren, nootmuskaat, olie, paddestoelen, peterselie, reuzel, rode wijn, runderbouillon, salie, stout, ui, wortel en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Daube van rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine fond, eendenvet, gedroogde mandarijnschil, gerookt dooregen spek, jonge champignons, jonge ronde ui, knoflook, laurier, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, runder kopvlees, runderschenkelvlees, tijm, ui, wortel en zeezout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Rundvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, champignon, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, mager rookspek, margarine, peterselie, peterseliestelen, rode wijn, tijm en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, suiker, tomatenpuree, ui, winterpeen en zilveruitjes

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gestoofd rundvlees met champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, gedroogde peterselie, kastanjechampignons, knoflook, laurier, olie, peper, rode wijn, runderlappen, selderijknol, spekblokjes, tijm, ui, uitjes, vleesbouillon, winterwortel, wortelpeterselieloof en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, bloem, bospeen, bouquet garni, champignon, doorregen spek, knoflook, peper en zout, peterselie, port, rode bourgogne, runderfond, suiker, sukadestuk, ui en zilverui

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Boeuf bourguignon (2de manier)

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignons, doorregen spek, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderstoofvlees, suiker, tijm, vetstof, zilveruitjes en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Daube in aspic - daube en gelée

Ingrediënten:
bouillon, bouquet garni, cognac, droge rode wijn, gaar stoofvlees, gedroogde boleten, grof zout, knoflook, macaroni, marc de provence, olijfolie, pekelspek, provençaalse kruiden, runderschenkelvlees, tomaat, ui, varkenspoot, varkenszwoerd, verse peterselie, vetspek, wortel, zout en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees / schuim/mousse/gelei / rundvlees
Een recept uit Martine

Recept van Duizenden1dag:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, gehakt, kastanjechampignons, peterselie, rode wijn, runderlappen, spekblokjes, tijm en ui

Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Wildstoofschotel met paddenstoelen

Ingrediënten:
laurier, bloem, boter, peterselie, paddestoel, parmezaanse kaas, haas, jeneverbessen, knoflook, magere spekblokjes, olie, pappardelle, rode wijn, slagroom, bleekselderij, stoofvlees, tijm, uien, peper, wild, wildfond, winterwortel en zout