Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lamsbout met peterselie in deeg
- Ingrediënten:
- bloem, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsbout, peterselie, water, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, koriander, kruiden, laurier, munt, olijfolie, peper, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Spis:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Snack of tussendoortje uit Speisekammer: