Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Italiaanse wortelen met witte wijn
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, rode uien, roomboter, knoflook, verse peterselie en wortels
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouquet garni, citroensap, cognac, dragon, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten: