Recept uit De pastabijbel:
Chitarraspaghetti met boter en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, kruiden, parmezaanse kaas, spaghetti alla chitarra, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Noma:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër: