Recept uit Koude keuken:
Grof brood met rosbief
- Ingrediënten:
- boter, bruinbrood, peterselie, remouladesaus, roggebrood en rosbief
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, ei, fond, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, mager rundvlees, olie, olijfolie, peper, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Dikke van Dam:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken: