Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Knoflook-tomatensaus
- Ingrediënten:
- basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen: