Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Pasta met knoflook en olie
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, linguine, peterselie, spaanse peper, spaghetti en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: