91 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieazijnbladpeterseliebloemboterbruine basterdsuikercitroensapeiketjap benteng manisknoflookkomkommerkruidenlimoensapolieolijfoliepeperplantaardige oliesambal oelektijmtomaatuiwaterwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Hete en zure soep uit Sichuan

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, ei, gedroogde chinese champignons, gouden naalden, heldere bouillon, koriander, lichte sojasaus, mager varkensvlees, marinade voor varkensvlees, olie, peterselie, rijstazijn, sesamolie, suiker, tahoe, water, witte wijnazijn, wolkenoren, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Camembertcocktail

Ingrediënten:
camembert, chilisaus, citroensap, kruidenazijn, mixed pickles, olie, peterselie, suiker, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Vietnamese pindarijst en tofu met citroengras

Ingrediënten:
citroengras, suiker, jasmijnrijst, koriander, limoen, munt, pinda’s, plantaardige olie, rode spaanse peper, sesamolie, slablaadjes, sojasaus, knoflook, thais basilicum, zout, tofu, kruiden, water en wortel

Keuken:
Aziatisch / Vietnamees
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Kofta bil karaz - Gehaktballetjes met morellensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, boterhammen, citroensap, gedroogde zure kersen, kaneel, kersencompote, kersen op siroop, mager lamsvlees, morellen, peper, pijnboompitten, piment, plantaardige olie, suiker, tamarindepasta, ui en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Aspergerolletjes

Ingrediënten:
asperges, azijn, gerookte zalm, olie, peterselie, pistaches, slagroom, suiker, tabasco en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Groene saus

Ingrediënten:
azijn, cornichons, kappertjes, olie, peper, peterselie, suiker, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / sauzen
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:

Aspergesalade met ham

Ingrediënten:
achterham, bladgelatine, citroensap, groene asperge, groene mosterd, madera, mosterd, olie, peper, slagroom, suiker, tomatenketchup, verse peterselie, witte asperge, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vlees / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Basisvinaigrette

Ingrediënten:
azijn, franse mosterd, olie, peper, suiker, ui, verse peterselie en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Fried rice - Gebakken rijst

Ingrediënten:
rijst, gember, groene paprika, ham, knoflook, korianderblaadjes, mager rookspek, maïsmeel, peper, peterselie, plantaardige olie, runderhaas, sojasaus, suiker, voorjaarsui en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rijst
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Groene lentesaus

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, dille, dragon, ei, mosterd, olie, peterselie, suiker, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pittige gehakttaart

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, gedroogde chilivlokken, gedroogde munt, gemalen piment, kaneel, korstdeeg, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, rundergehakt, saucijzenvulling, suiker, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / buffet / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Manhattan clam chowder

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderijhart, droge witte wijn, fijne kristalsuiker, knoflook, laurierblad, maïskolf, plantaardige olie, pomodori, rookspek, strandschelpen, tabasco, tomatensap, ui, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / feestdagen
Haal meer recepten op...