Ajam petis (Kip met saus van garnalenpasta)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 227 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde, gebraden duiven en kuikens of poussins met kippenlevervulling met nootmuskaat

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Gekruide Balinese kip - ajam panggang Bali

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Gevulde, gebraden duiven en kuikens of poussins met kippenlevervulling

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Knapperig in olie gebakken kip - Singapore chicken

Een recept uit Hans Belterman - singapore