Recept uit Anatolië:
Cicek sarma - Egeïsche gevulde courgettebloemen
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, courgettebloemen, dille, kortkorrelige rijst, lente-ui, munt, olijfolie, suiker, tomaat en witte peper
- Keuken:
- Turks / Amerikaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, groene kruiden, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tuinkruiden, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Anatolië:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit Jeruzalem:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Rauw:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Dressings en marinades:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: