Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kervel, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, suiker, ui, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: