Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more: